Premium Decorum kamerplanten

Het premium merk Decorum is opgericht in 1995, het is een merk wat samenwerkt in Nederland waar meer dan 50 kwekers uit Nederland zitten aangesloten. Bij Fleurac shop je uit meer dan 500 kamerplanten die het merk Decorum mogen dragen. Vers bij onze kwekers, direct bij jou geleverd.


Kamerplanten van Decorum

Decorum, opgericht in 1995, is nu een erkend premium merk in de Nederlandse kweekwereld. Met meer dan 50 topkwekers aan boord, bieden zij producten van de hoogste kwaliteit die duurzaam zijn gekweekt met jaarlijkse innovaties. Dit is de kern van de identiteit van Decorum.

Over decorum

In 1995 hadden vooruitstrevende telers een helder beeld van de toekomst: zij wilden zelf het heft in handen nemen en een kwaliteitsmerk creëren dat zijn weerga niet zou kennen. Met een breed assortiment, ruime keus en producten van topkwaliteit, zette Decorum zichzelf op de kaart als een merk waarvoor men niet wilde settelen voor minder.

Tot op de dag van vandaag is Decorum een realiteit. Meer dan 50 Nederlandse topkwekers produceren onder één merk, waar alleen de beste producten van iedere kwekerij verkocht worden. Hierdoor zijn de producten van Decorum uniek en onderscheidend. Bovendien investeren de kwekers van Decorum in duurzaamheid, van aardwarmte tot zonnepanelen en van biologische bestrijdingsmiddelen tot de meest geavanceerde kweektechnieken.

Decorum is zich bewust van zijn CO2-voetafdruk en doet er alles aan om deze te verlagen, om zo bij te dragen aan een betere wereld. Als familiebedrijven, zijn de kwekerijen van Decorum zich er ook van bewust dat het belangrijk is om voor de volgende generaties te bouwen aan een duurzame en schone toekomst.

Met jaarlijks honderden innovaties, is Decorum het meest vooruitstrevende bloemen- en plantenmerk in Nederland. Het assortiment is altijd vernieuwend en verrassend, en dat is precies wat Decorum uniek maakt. Dit is ons verhaal, Decorum.

Meer dan 500 kamerplanten én bloemen van decorum bij Fleurac

Alocasia populair 2023

Het aanbod kamerplanten van Fleurac kent veel die geleverd worden door dit prachtige merk Decorum. Niet gek dat de Alocasia dan ook in ons aanbod zit.

Decorum Alocasia >>

Aloë Vera is immens populair mede doordat deze zeer eenvoudig in onderhoud zijn én omdat deze gebruikt worden als medisch hulpmiddel. Ook de Aloë Vera wordt gekweekt door Decorum.

Aloë Vera >>

De Kentia Palm is in menig huiskamer of kantoor te vinden. De welbekende dos bladeren maakt deze plantsoort een lust voor het oog. Ook hiervan zijn veel te vinden van Decorum. Bekijk ons aanbod!

Kentia Palm >>

De kwaliteit van Decorum

Decorum staat voor kwaliteit. Voor ons betekent kwaliteit niet alleen het beste product uit de kas, maar ook dat producten met zorg en passie geteeld worden. Door de beste producten te selecteren die met aandacht en liefde zijn gekweekt, zorgen de Decorum kwekers ervoor dat de producten langer houdbaar zijn. Naast de hoge teeltstandaarden, streeft Decorum er dagelijks naar om de beste te zijn. Door continu in gesprek te blijven met onze klanten en naar hun feedback te luisteren, kunnen we ons streven blijven nastreven.

Duurzaamheid een belangrijk aspect

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Decorum. Onze kwekers streven naar perfectie en dit is terug te zien in de hoge duurzaamheidseisen die zij zichzelf opleggen. Alle Decorum kwekers zijn in het bezit van de beste milieucertificaten en zetten graag extra stappen in het kader van duurzaamheid. Wij beschouwen zes stappen als de "6 pilaren van Decorum": energie, water, certificering, gewasbescherming, maatschappelijk verantwoord ondernemen en gereduceerd plastic verbruik.

Innovatie door nieuwe productsoorten

Innovatie is ook een belangrijk onderdeel van Decorum. Jaarlijks produceert Decorum honderden nieuwe productsoorten. Dankzij goede samenwerkingen met veredelaars en de juiste communicatie met onze klanten, houden we het assortiment altijd vernieuwend. Onze kwekers zijn ook innovatief binnen hun eigen kwekerijen. Innovaties in geautomatiseerde teeltechnieken, data-gedreven productie en verkoop en gerobotiseerde sorteermachines zijn slechts een kleine greep uit de vele innovaties die bij de Decorum kwekers te vinden zijn.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.